fbpx

Rapion Mylly jauhaa harvinaisia herkkuja

Suomessa, Pohjolan valoisassa kesässä, kasvaa puhdasta ja maistuvaa viljaa. Se ansaitsee oikean, kunnioittavan käsittelyn. Rapion myllärit ovat jauhaneet suomalaista viljaa jo yli 200 vuoden ajan. Mylly seisoo kosken partaalla, Rapionjoen varrella. Rauhoittavan solinan lisäksi koski antaa suuren osan jauhatukseen tarvittavasta energiasta. Luonto on Rapion väelle korvaamattoman tärkeä arvo ja jokapäiväinen ilo. Myllyn tuotteet syntyvät puhtaan luonnon keskellä,  puhtaista raaka-aineista. Rapion vilja on lähiruokaa: kaurasta, rukiista, ohrasta ja vehnästä suurin osa hankitaan lähiseudun viljelijöiltä. Luonnolle ystävällisiä valintoja tehdään myös käyttämällä järkeviä kuljetuksia ja kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Rapion tuotteet eivät kuitenkaan olisi niin ainutlaatuisia ilman yhtä tärkeää ainesosaa, jonka myllyn isäntäväki muistaa lisätä jokaiseen tuotteeseen.

Meidän tuotteissamme on mukana ripaus rakkautta.

Pia Härkönen, vahvasti tunteva myllyemäntä

Puhdas luonto, sen äänet ja tuoksut, kaikkien vuodenaikojen vahva kauneus. Ne ovat minulle ehtymätön voiman ja inspiraation lähde.
Rapion myllymiljöössä luonto puhuu meille ja kaikille vieraillemme. Se houkuttelee rauhoittumaan. On suuri ilo tarjota vieraille aitoja makuja ja luonnon lempeää läsnäoloa. Monet vieraamme ovat ihmetelleet omia tunteitaan ja aistimuksiaan.

Lasse Härkönen, neljännen polven mylläri

Nautin esi-isien työn jatkamisesta. Perinteisiin on hyvä turvata. Niihin haluan nyt vuorostani tuoda myös nykyajan tietoja ja taitoja – vankoista ja puhtaista arvoista luopumatta.  Rakkaus suomalaiseen viljaan inspiroi työhön puhtaan ruuan puolesta. Täällä vanhassa Myllyssä syntyy tuotteita, joissa on tallella aito maku. Laadusta ei tingitä tuumaakaan. Jauhot, ryynit, hiutaleet ja helmet ovat kaikki suomalaista kunnon ruokaa.